Velkommen                                                           

AALBORGKONFERENCEN 2019
Det er med stolthed vi kan præsentere årets foredragsholder, nemlig Anette Prehn, sociolog, videnskabsformidler, foredragsholder og forfatter.

Anette Prehn er sociolog, videnskabsformidler, foredragsholder og forfatter til fem bøger og syv minibøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil og mental sundhed. Den røde tråd i hendes formidling er at styrke menneskers praktiske evne til at håndtere livets mangeartede situationer og sociale samspil. Det gør hun bl.a. i sin bestseller HJERNESMART-trilogi - Hjernesmart ledelse. Hjernesmart pædagogik og Hjernesmarte børn.

Anette Prehn har optrænet en særlig evne til at forklare komplekse ting jordnært og metaforisk. Desuden udvikler hun metoder, der gør det let for mennesker at gøre hjernen til en medspiller i deres hverdag. Hendes formidling vækker begejstring overalt i landet.

Hent folder om konferencen her


Aalborgkonferencen 2020 bliver lørdag d. 19. september kl. 8 - 14.30. 

Foredragsholderen bliver Svend Brinkmann - professor i almenpsykologi og kvalitative metoder på Det Humanistiske Fakultet på Aalborg Universitet siden 2009. Svend Brinkmann har skrevet og redigeret en lang række bøger og mere end 150 artikler.
Indholdet af foredraget udmeldes senere. Målgruppen er fagpersonale.


AAKC AALBORGHALLEN
Aalborg Kongres- og Kultur Center, Europa Plads 4, 9000 Aalborg
Lørdag den 9. november 2019 kl. 8.00 - 14.30.

Ultimate Web