Velkommen                                                           

AALBORGKONFERENCEN 2024

Vi afholder konference lørdag d. 28. september 2024
i Aalborg Kongres & Kultur Center,
hvor vi får besøg af belgiske Peter Vermeulen.Oplev Peter Vermeulen fortælle om nyeste viden indenfor hjernevidenskaben, og hvad den viden kan betyde for forståelsen af autisme.
Overalt kan man læse, at mennesker med autisme har brug for mere forudsigelighed end mennesker uden autisme. Men er det nu rigtigt?

Peter Vermeulen er en af verdens førende forskere og formidlere af autisme. Hans bøger baserer sig på de seneste 30 års hjerneforskning, og formidler ny viden, der strider mod, hvordan vi intuitivt opfatter hjernen. På samme måde, som vi intuitivt oplever, at solen drejer rundt om jorden - selv om vi ved det er omvendt. Ny viden er langsomt ved at blive introduceret til blandt andet autisme-verdenen og har betydning for hvordan vi bedst kan hjælpe mennesker med autisme i at begå sig. Vi lærer f.eks. børn med autisme at forbinde bestemte følelser med bestemte ansigtsudtryk, men hvad nu, hvis vi faktisk ikke læser nogen følelser ud af det menneskelige ansigt? Hvad nu, hvis forståelsen af menneskelig adfærd først og fremmest er en ubevidst forudsigelse af, hvad folk skal til at gøre? Ville den klassiske træning af sociale færdigheder så give nogen mening for børn, unge og voksne med autisme?

Konferencesprog: Engelsk
 


 

 

 

Ultimate Web